maanantai 14. kesäkuuta 2010

Macarons



100 g mantelijauhetta
180 g (3 dl) tomusokeria
2 valkuaista
1 rkl sokeria

1. Sekoita mantelijauhe ja puolet tomusokerista keskenään.
2. Vatkaa valkuaiset sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi.
3. Lisää loppu tomusokeri ja vatkaa seos kiiltäväksi.
4. Sekoita manteli-tomusokeriseos valkuaisvaahdon joukkoon.
5. Lisää väriä niin halutesssi.
6. Pursota pellille leivinpaperin päälle ison kolikon kokoisia nokareita.
7. Anna seistä huoneenlämmössä reilu puoli tuntia.
8. Paista 150 asteessa 10-15min.
9. Anna jäähtyä ja irrota sitten varovasti leivinpaperista.
10. Laita yhdelle macaronssille, tasaiselle puolelle, esim. lemon curdia,
suklaatahnaa, marmeladia, kermaan sulatettua valkosuklaata.. Ja laita toinen puolikas päälle.

Lähteenä Sanna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti