tiistai 8. kesäkuuta 2010

Helppo, vaalea brownies-herkku



125 g voita
75 g tummaa suklaata
2 dl sokeria
hyppysellinen suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja

Lisäksi:
30-40g valkoista suklaata
30-40g esim. maitosuklaata

1. Laita n. 20*20cm vuokaan leivinpaperi.
2. Sulata voi (kattilassa tai mikrossa).
3. Lisää suklaapalat voisulaan. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
3. Lisää sokeri, suola ja vaniljasokeri.
4. Sekoita munat joukkoon yksitellen.
5. Lisää vehnäjauhot.
6. Lisää seokseen paloitellut valkosuklaa ja maitosuklaa.
7. Kaada taikina vuokaan.
8. Paista 175 asteessa n.20 min (jos et halua kovin pehmeää/suklaista, niin anna olla n.25min). Anna jäähtyä ennen kumoamista.

Mukaelma tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti