keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Mikki & Minni -mansikkakakut


Karoliinan 2-vuotissynttärikakut <3 br="">
Naamat 6 munan pohjat, korvat n.2 munan pohjat / korva. Kostutettu Spritellä, väleissä mansikka-rahka-vispikerma-liivate-soossia, päällä banaanisosetta, kuorrutettu sveitsiläisellä marenkikreemillä, musta pinta marsipaania, naamat rakennettu eri värisillä sokerikuorrutteilla.

Sveitsiläinen marenkikreemi:


100g valkuaista (n. 3 munaa)
200g sokeria
300g suolatonta voita

1. Lämmitä vesihauteessa valkuaiset ja sokeri, kunnes sokeri on liuennut kokonaan.
2. Vaahdota kokoajan vispilällä.
3. Kun sokeri on liuennut siirrä massa tehosekoittimeen ja vaahdota kunnes marenki on kovaa.
4. Lisää huoneenlämpöinen suolaton voi erissä ja jatka vaahdottamista kunnes kreemi on tasaista. Voit maustaa kreemin halutessasi vaikka sitruunanmehulla, vaniljalla tms

Lähteenä KatrinKakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti