keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Brownies


Tässä toinen vanhoja reseptejä penkoessa eteen tullut herkku :) Saatu kohta 11v. sitten eräältä ystävältä.

150 g tummaa suklaata (esim. 100g Fazerin tumma, 50g Premium 70%)
50 g voita
2 munaa
50 g muscovadosokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g valkoista suklaata (tai esim. pähkinärouhetta)

1. Paloittele tumma suklaa ja sulata se.
2. Lisää sulaan suklaaseen voi ja sekoittele (tarvittaessa lämmitä varovasti mikrossa).
3. Vaahdota munat ja sokeri.
4. Kääntele suklaaseos varovasti munasokerivaahtoon.
5. Lisää jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe.
6. Lisää rouhittu suklaa (jätä myös isohkoja paloja).
7. Vuoraa n.20*20cm vuoka leivinpaperilla.
8. Kaada taikina vuokaan.
9. Paista 175 asteessa n.20min. Saa jäädä hieman kosteaksi sisältä!
10. Jäähdytä vuoassaan, kumoa sitten toisen leivinpaperin päälle tai lautaselle ja leikkaa neliöiksi. Koristele tomusokerilla ja vaikkapa kehäkukilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti