perjantai 4. maaliskuuta 2011

Turkinpippurinen mutakakku - helppo!



100 g tummaa suklaata (tai vaikka puolet Fazerin tummaa ja puolet J.D. Gross Ecuador 70%)
100 g voita
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 munaa
1 1/4 dl jauhoja
1 rkl vaniljasokeria
2 dl sokeria
½ dl Turkinpippuri-crushia

1. Sulata voi ja suklaa mikron kestävässä kipossa, sekoita ja anna jäähtyä.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne suklaavoiseoksen sekaan.
3. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen seokseen.
4. Paista 160 asteessa 30-35 min. (uunista riippuen, ei saa olla pelkkää taikinaa, pitää olla edes kunnon kuori :)
5. Tarjoile vanilijajäätelön tai vaikka vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kera.

Mukaelma tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti