perjantai 6. elokuuta 2010

Mansikka-Marianne-Mascarponekakku


Ihanan raikasta!

Pohja:
180 g digestive-keksejä
75 g voita
1 ½ rkl ruokosokeria

Käytin 18*28*7cm lasagnevuokaa, jossa on irtoreuna.

1. Voitele vuoan reunat ja laita pohjalle leivinpaperi.
2. Hienonna digestivet tehosekoittimella tai kaulimella.
3. Sulata voi ja lisää keksimurut ja ruokosokeri joukkoon.
4. Painele keksiseos vuoan pohjalle.

Täyte:
3 dl kuohukermaa
1 prk Mascarponea
1 pss Marianne Crushia

1. Vaahdota kerma.
2. Sekoita vaahtoon Mascarponejuusto ja Marianne Crush.
3. Levitä seos pohjan päälle, laita hetkeksi jääkaappiin.

Kiille:
4 dl mansikkasosetta
3 liivatetta

1. Laita liivatteet kylmään veteen n.10 minuutiksi.
2. Kiehauta pieni määrä mansikkasosetta ja sulata liivatteet siihen yksitellen.
3. Kaada seos lopun soseen sekaan ja sekoita.
4. Laita jääkaappiin n. 3 tunniksi.

Huom! Kannattaa laittaa ennemmin 4 liivatetta! Kolmella on vähän ei-niin-luotettavaa ;)


Pohjaan on otettu vaikutteita Kinuskikissalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti