lauantai 26. kesäkuuta 2010

Valkosuklaa-Marianne-pikkuleivät



125 g voita
1 ¼ dl fariinisokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 ps (150 g) Marianne-crushia
65 g valkosuklaata

1. Vatkaa voi ja fariinisokeri vaahdoksi.
2. Lisää muna.
3. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan muutamassa erässä.
4. Lisää lopuksi Marianne-crush ja valkosuklaa.
5. Pyörittele taikinasta käsissäsi lihapullan kokoisia palluroita ja asettele ne pellille leivinpaperin päälle.
6. Painele pallot n. 1 cm paksuisiksi pikkuleiviksi ja koristele Marianne-crushilla.
7. Paista 200 asteessa 7-10 min. (ei tarvitse saada väriä sen kummemmin).

Mukaelma tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti