tiistai 8. kesäkuuta 2010
Helppo, vaalea brownies-herkku
125 g voita
75 g tummaa suklaata
2 dl sokeria
hyppysellinen suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
30-40g valkoista suklaata
30-40g esim. maitosuklaata
1. Laita n. 20*20cm vuokaan leivinpaperi.
2. Sulata voi (kattilassa tai mikrossa).
3. Lisää suklaapalat voisulaan. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
3. Lisää sokeri, suola ja vaniljasokeri.
4. Sekoita munat joukkoon yksitellen.
5. Lisää vehnäjauhot.
6. Lisää seokseen paloitellut valkosuklaa ja maitosuklaa.
7. Kaada taikina vuokaan.
8. Paista 175 asteessa n.20 min (jos et halua kovin pehmeää/suklaista, niin anna olla n.25min). Anna jäähtyä ennen kumoamista.
Mukaelma tästä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti