1½ dl sulatettua voita
1½ dl luomuintiaanisokeria
3 munaa
200 g prk ranskankermaa
2½ dl vehnäjauhoja
3 munaa
200 g prk ranskankermaa
2½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta (tummaa)
1½ tl leivinjauhetta (vähän vajaa)
50 g tummaasuklaata
50 g tummaasuklaata
50 g maitosuklaata
50 g valkosuklaata
1. Sulata voi.
2. Lisää seokseen sokeri, munat (yksitellen hyvin sekoittaen) ja ranskankerma.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
4. Lisää rouhitut suklaat
5. Nostele taikinaa kahdella lusikalla muffinipellin koloihin / muffinssivuokiin. Jätä kohoamisvaraa.
6. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
1. Sulata voi.
2. Lisää seokseen sokeri, munat (yksitellen hyvin sekoittaen) ja ranskankerma.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
4. Lisää rouhitut suklaat
5. Nostele taikinaa kahdella lusikalla muffinipellin koloihin / muffinssivuokiin. Jätä kohoamisvaraa.
6. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Kuorrute:
80 g voita
5½ dl tomusokeria
2 rkl sitruunamehua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1. Anna voin pehmetä kunnolla.
2. Valtaa pehmeä voi ja tomusokeri tasaiseksi massaksi.
3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sitruunamehu.
4. Pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle ja koristele strösselein.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti