Supersuklaa! Suklaamousse (vispiä, Mascarponea, maitosuklaata sulana ja rouheena), tummaa suklaata sulana ja rouheena (Marabou 70%)), + pinnassa suklaaganache (2 dl kuohukermaa höyryäväksi, sekaan 300 g tummaa suklaata (Fazerin tumma + Marabou 70%, tasaiseksi, lopuksi sekaan 1 rkl voita).
Lakkakermis, sisällä ainakin vanilijatäyte (2 dl maitoa, 1 pss Blåband-vanilijakastikejauhetta (nämä sekaisin), 5 dl vispiä (vaahdoksi), 1 prk Mascarponea (lopuksi sekaan). Pinnassa vispiä, lakkoja ja hyytelösokeria.
Täytteinä (eri kerroksissa) vadelmahillo+vispi&Mascarpone-mousse ja mansikkahillo + +vispi&Mascarpone-mousse. Pinnassa suklaaganache (2 dl kuohukermaa höyryäväksi, sekaan 300 g tummaa suklaata (Fazerin tumma + Marabou 70%, tasaiseksi, lopuksi sekaan 1 rkl voita).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti