tiistai 16. marraskuuta 2010

Riisisuklaat / Murosuklaat


Namia! Suklaalla maku on erilainen, ihan kiva, tummalla kaakaojauheella se perinteinen :)

100 g kookosrasvaa
½ dl tummaa kaakaojauhetta tai 75 g Fazerin sinistä
2 dl tomusokeria
2 tl vaniliinisokeria
7½ dl riisimuroja

Tummaa kaakaojauhetta

1. Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä.
(Jos korvaat kaakaojauheen suklaalla, paloittele suklaa tässä välissä kuuman, sulaneen kookosrasvan sekaan ja sekoita tasaiseksi).
2. Sekoita rasvaan sihdin läpi kaakao, tomusokeri ja vaniliinisokeri.
3. Vatkaa tasaiseksi.
4. Lisää riisimurot.
5. Nostele seoksesta nokareita leivinpaperille tai jaa ne pieniin makeisvuokiin.
(Jos käytit suklaata kaakaojauheen sijaan niin ripottele pinnalle tummaa kaakaojauhetta tuomaan makua).
6. Anna kovettua kylmässä.

Lähde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti