lauantai 24. heinäkuuta 2010
Suklaakonvehteja: mansikkavalkosuklaa+TuttiFrutti-Crush-maitosuklaa
Lomailtiin Lapissa (ja pitkin pohjois-Norjaa), Ivalon Vaskoolista nappasin suklaakonvehtimuotin :)
Muotissa oli simppeli ohje, innostuin sitten tekemään hieman omat versiot ohjeen pohjalta (sen mukaan mitä kaapista löytyi).
95 g valkosuklaata
3 tl mansikkajauhetta
70 g maitosuklaata
3 tl TuttiFrutti Crushia murskattuna
Smartieseja (ruskea pussi)
1. Sulata valkosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.
2. Sekoita sekaan mansikkajauhe.
3. Lusikoi (pursottele jos haluat siistimpää jälkeä) seos silikoniseen konvehtimuottiin, kuhunkin koloon n. puoliväliin.
4. Laita muotti pakastimeen 5 minuutiksi.
5. Sulata maitosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.
6. Sekoita sekaan huhmareessa murskattu TuttiFrutti Crush (lähes jauhetta).
7. Lusikoi muottiin, täytä kolot.
8. Laita muotti pakastimeen 6 tunniksi.
TAI jos muotteihin jää vajausta, niin:
8. Laita muotti pakastimeen 5 minuutiksi.
9. Murskaa Smartiessit huhmareessa.
10. Sulata Smartiesseja hieman mikrossa.
11. Lusikoi muottiin.
12. Laita muotti pakastimeen 6 tunniksi.
Tunnisteet:
konvehti,
maitosuklaa,
mansikka,
suklaa,
tutti frutti crush,
Valkosuklaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti