lauantai 24. heinäkuuta 2010

Suklaakonvehteja: mansikkavalkosuklaa+TuttiFrutti-Crush-maitosuklaa



Lomailtiin Lapissa (ja pitkin pohjois-Norjaa), Ivalon Vaskoolista nappasin suklaakonvehtimuotin :)

Muotissa oli simppeli ohje, innostuin sitten tekemään hieman omat versiot ohjeen pohjalta (sen mukaan mitä kaapista löytyi).

95 g valkosuklaata
3 tl mansikkajauhetta

70 g maitosuklaata
3 tl TuttiFrutti Crushia murskattuna

Smartieseja (ruskea pussi)

1. Sulata valkosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.
2. Sekoita sekaan mansikkajauhe.
3. Lusikoi (pursottele jos haluat siistimpää jälkeä) seos silikoniseen konvehtimuottiin, kuhunkin koloon n. puoliväliin.
4. Laita muotti pakastimeen 5 minuutiksi.
5. Sulata maitosuklaa joko mikrossa tai vesihauteessa.
6. Sekoita sekaan huhmareessa murskattu TuttiFrutti Crush (lähes jauhetta).
7. Lusikoi muottiin, täytä kolot.
8. Laita muotti pakastimeen 6 tunniksi.

TAI jos muotteihin jää vajausta, niin:
8. Laita muotti pakastimeen 5 minuutiksi.
9. Murskaa Smartiessit huhmareessa.
10. Sulata Smartiesseja hieman mikrossa.
11. Lusikoi muottiin.
12. Laita muotti pakastimeen 6 tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti